Suomi–Ranska-yhdistysten liitto • Fédération des associations franco-finlandaises

ISÄNTÄPERHEEKSI RANSKALAISILLE VAIHTO-OPPILAILLE

19.05.2022

VAIHTO-OPPILAITA RANSKASTA

Vaihto-oppilasjärjestö AFS etsii isäntäperheitä Suomeen saapuville AFS vaihto-oppilaille alkaen 13.8.22. Isäntäperheenä voi toimia syyskauden tai koko lukuvuoden (10kk) ajan. Ranskasta on tulossa kolme nuorta.

Louis on pian 17-vuotias poika Ranskasta. Hän harrastaa koulussa kuoroa ja tämän lisäksi tennistä. Koulu ja koulumenestys ovat tärkeitä sekä Louisille, että koko perheelle. Kotiaskareet ja kouluhommat hoidetaan ennen harrastuksia ja hauskanpitoa. Hän on myös hyvin järjestelmällinen eikä pidä sotkusta.

Lili on 15-vuotias tyttö Ranskasta. Lili on aktiivinen ja musikaalinen nuori nainen, joka harrastaa pianonsoittoa. Lilille koulunkäynti ja aika perheen kanssa on tärkeää, hän kuvailee itseään sosiaaliseksi ja aktiiviseksi.

Lison on 15-vuotias tyttö Ranskasta. Lison harrastaa tanssia ja käy piirustustunneilla. Hän tykkää myös kuunnella musiikkia ja lukea. Lison kertoo olevansa luonteeltaan hyväntahtoinen, kärsivällinen ja suvaitsevainen.

Lisää oppilaista voitte lukea täältä: Vaihto-oppilaat

Ihan jokainen perhe voi olla hyvä isäntäperhe, omalla tavallaan. Me etsimme monimuotoisia, ihan tavallisia suomalaisia perheitä, joilla on oikea asenne ja intoa ottaa vaihto-oppilas osaksi perheen arkea. Jos teidän perhettä kiinnostaisi kuulla muiden perheiden kokemuksista, niin kannattaa ilmoittautua mukaan AFS:n järjestämiin ilmaisiin isäntäperheiden infowebinaareihin. Ilmoittautuminen osoitteessa:https://bit.ly/isantaperhewebinaari

Lisätietoa AFS:n isäntäperhetoiminnasta: https://www.afs.fi/isantaperheeksi/